Colofon

Colofon Bijtende Bende

Bijtende Bende is een initiatief van het Trimbos-instituut in samenwerking met partners die de bewustwording rondom milieuschade door drugsafval willen vergroten.

Bijtende Bende wordt mede mogelijk gemaakt door:

Studium Generale TU/e (livestream), De Speld (artikel en activatie), Nellie Benner (presentatie video’s en livestream) , Brabants Landschap (video, audiotour en advies), Waterschap De Dommel (video en advies), VVV Noordoost-Brabant (audiotour), Kox Music (audiotour), TinQwise (immersive room en website), Kinsby (video’s), Behavioral Designers (advies en productie) en politie Oost-Brabant (advies).

De Bijtende Bende is ontwikkeld met financiering van het Aanjaagteam Ondermijning.

De redactie is verantwoordelijk voor de teksten op de website. Daarnaast verwijzen wij naar artikelen en bronnen van derden voor zover die relevante achtergrondinformatie bieden met betrekking tot milieuschade door drugsafval.

Beeldmateriaal

De foto’s op deze website zijn afkomstig en verstrekt onder licentie van Brabants Landschap, Waterschap de Dommel, iStock.com, Pexels en de Nationale Beeldbank. Geen van de afbeeldingen op deze website mogen op enige wijze worden gebruikt voor andere doeleinden.

Auteursrechten

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wanneer u een artikel of een passage wilt verspreiden dan dient u daarvoor voorafgaand toestemming te vragen aan het Trimbos-instituut. Publicatie dient altijd te geschieden onder vermelding van de auteur en de bron.

Bekijk de bijtende bende

Wat is de link tussen het bestellen van een pilletje en een lekkend vat in het bos?

Ervaar het in 3D in de immersive room die dit najaar door Nederland toert.